KELIONĖS Į KIJEVĄ APŽVALGA SU SARKAZMO PRIESKONIU IR ĮVERTINIMAI ŽVAIGŽDĖMIS

🍁 Bandelė su varške „Vatrushka“ - man buvo skaniausia, ką valgiau. 4,5⭐ davė Dominykas, o aš visas 5⭐.

🍁 Metro bobutės - 0,5⭐ - susiraukusios, bet žvaigždžių visai neduoti negali, nes savo funkcijas atlieka.

🍁 Nacionalinė biblioteka. 1,5⭐. Na, blogai. Nieko įdomaus. Kvepia sovietmečiu, o kad įeitum, turi supildyti 3 metų buhalterijos vertą popierių krūvą ir užtrunki ilgiau nei pats vizitas. Tačiau rašytojų biustai ir gėlės tikrai gražus sprendimas.

🍁 Hostelis - nakvynės namai. Kaina ir vieta yra vieninteliai geri dalykai. Sakyčiau, dvi ⭐. Ne daugiau. Buvo fainas atsiliepimas internete, bet čiut čiut perfrazuosim. „Nešvaru, bet lova žiauriai patogi.“ Foto ir aprašymas nuo realybės skiriasi kaip diena ir naktis. Lova su muzikiniais efektais.

🍁 Administratorė „no English, only Russisch“. Ji pati kaip žvaigždė, tai nevertinsim. Fery fery well.

🍁 Apie navigaciją. Kaip kažkuris treneris sakė po rungtynių: sometimes may be good, sometimes may be shit. 😂 2,5⭐

🍁 Atminimo lentos tautos gerojams ant kiekvieno namo - check ✅

🍁 Viešasis transportas - iki kelionės link oro uosto vertinome visomis 5⭐, tačiau vertinimą iki 4.75 numušė troleibusas į oro uostą. Nepraneša kur išlipti, o paleidžia laukuose. Metro žiauriai garsu, mačiau vaikinas skaitė. Pagarba jam. Bet įdomu, kaip susikaupia, nes aš negirdėjau net savo minčių. Ir šiaip, gilu. Labai gilu. Bet pigu.

🍁 Kelionės draugai vienas kitą įvertino 5⭐.

🍁 Iki šiol kalbėdama apie Ukrainą, vadinu ją Baltarusija. Ir ką jūs man? 😁

Šiaip kelionė patiko, nusisekė, žmonės malonūs, o išgirdę, jog mes iš Lietuvos - puola apsikabinti ir džiaugiasi. Gera buvo pakeliauti po šį miestą. Atradom įdomių vietų, sužavėjo grafičiai, parkai, maistas. Ir architektūra gana puošni, netikėta.

Gerų kelionių!

Susitikime instagrame!