SVEČIŲ NAMAI - MUZIEJUS - ANTIKVARIATAS

Palikti šį perlą ir apie jį papasakoti keliais sakiniais - na jau ne. Kol kas tai yra didžiausią, wow efektą palikęs reikalas Kroatijoje. Labai netikėta. Net labai. Booking'e įkeltose nuotraukose nėra nieko panašaus. Nežinau kodėl. Ar kad žmonių negąsdinti, arba priešingai - tam, kad atvykus būtų wow faktorius? Nes tikrai būtent taip ir nutiko.

Tik įžengus pro duris Marica ir Damiras pasitiko išskėstomis rankomis. Sėdėjome gal valandą ir kalbėjomės. Nuostabūs žmonės. Pripylė šaltų sulčių ir nepaleido kol neišsiaiškino visko apie mane ir mano gyvenimą. Truputį juokauju, bet tikrai kamantinėjo. Matyt ne kasdien sutinka solo keliautojas moteris.

Namas priklauso šeimai jau 112 metų, Damiro prosenelis čia augo, vėliau senelis, tėvas, o dabar gyvena jis su žmona. Įstabi vieta. Perkrauta? Taip. Unikali? O taip.

Dalinuosi, nes tai ne tik nakvynė, o patirtis. Jei planuojate keliauti iš Dubrovniko į Splitą ir galvojate kur nakčiai padėti galvą, tai čia gali būti visai neblogas variantas. Nors pats Makarskos miestas man kaip mūsų Palanga. Visko per daug, bet gamta nuostabi.

Susitikime instagrame!