LABAS VISIEMS!

Daug kas mane jau pažįstate ir sekate ilgą laiką, o taip pat norėčiau artimiau susipažinti su naujesne auditorijos dalimi.

Pabandysiu papasakoti apie save ką nors įdomaus.

Nemėgstu vasaros ir karščio. Tiesiog nekenčiu to dusimo, tvankumo, negalėjimo funkcionuoti. Galėčiau ištisus metus gyventi balandžio - gegužės ir rugsėjo - spalio orais. 

Akivaizdu, bet negaliu gyventi be knygų. Tiesiog negaliu. Kiekviena nauja knyga, nesvarbu kokiais būdais patenkanti į namus, būna nučiupinėta, vartoma ir uostoma ne minutę ir ne dvi. O dėl knygų, kurių labai laukiau, kartais galiu net ir apsibliauti iš laimės jas gavusi. Dar vis.

Esu absoliuti karštakošė. Pirmiau padarau, o paskui galvoju. Bandau šią “nuostabią” savybę iš savęs išprašyti, bet kažkaip sunkiai sekasi.

Visą gyvenimą buvau labai punktuali. Niekur nevėluodavau ir burbėdavau ant vėluojančių draugių, o tokias turėjau net dvi. Tai deja, tapau tokia pati kaip ir jos. Kartais pasitaiko ateiti kažkur laiku, bet tikrai tikrai retai.

Esu išprotėjusi Hario Poterio gerbėja. Aš su juo užaugau, knygas skaičiau po kelis, kai kurias ir po keliolika kartų. Kiekvienąsyk, kai kažkas mano užkalbėtas imasi knygų, viduje maži žmogeliukai ima šokti laimės šokį ir aš belenkaip imu džiaugtis dėl to žmogaus ir visos magijos, kuri jo laukia. 

Nemoku plaukti, bet norėčiau išmokti, nes manau, kad saugiau jausčiausi gyvenime ir drąsiau eičiau į tam tikras atrakcijas kelionėse. Nors jei pasiūlo kokį katerį pavairuoti, baimės nejaučiu ir tikrai neatsisakau. 

Paauglystės metais varinėdavau po karaokės barus ir daug dainuodavau bei vis laimėdavau prizus. Pati nustebau, kad neblogai man ten sekėsi.

Taip pat daug daug metų mokiausi piešti, tapyti, lankiau pamokas netoli namų esančioje meno galerijoje ir ten vis kiti dailininkai padėjo man tobulinti mano įgūdžius.

Labai retai kada pasiduodu matydama neteisybę. Ir tėvų išmokyta kovoju, ypač jei tai liečia mane. Žodžiu, geriau gyvenime su manimi nesipykti ir man nekenkti, nes, o vaikyti, kaip sakoma, nekišk piršto, nukąsiu iki alkūnės.


Tikiuosi buvo įdomu, pasiliksiu dar ką nors smagaus kitiems kartams. O ką dar norėtumėte apie mane sužinoti?


Susitikime instagrame!
www.instagram.com/gretabrigita.lt