LAPKRIČIO KNYGOS

Praėjo miego ir tamsos, niūrumos mėnuo, kai nesinori nieko daugiau, tik gulėti lovoje su knyga ir arbata. Mane visai džiugina, kad tokiu oru galima niekur neiti.

Lapkritį perskaičiau 9 knygas. Kai kurias jau seniai norėjau perskaityti. Trys knygos pareikalavo daugiau laiko nei visos kitos, tačiau skaitiniais esu labai patenkinta. Ir šįkart apie jas kitaip, nes skaitau greičiau, nei rašau apžvalgas. Pridedu ir šiokį tokį vertinimą.

MŪSŲ NERIMO ŽIEMA 4/5⠀
Pirmoji pažintis su autoriumi, esu labai ja patenkinta. Šmaikštus pasakojimas su svarbiais, moraliniais klausimais.

PAŽADAS 4/5⠀
Neblogas vakaro trileris apie draugystę ir paslaptis, kurios beveik niekada nebūna tokios baisios, kokias mums pažada pradžioje.

CILKOS KELIAS 3/5⠀
„Aušvico tatuiruotojas“ patiko labai, tai šioji kiek nuvylė. Pasirodė ištempta ir pritempta. Vis tiek Cilkai visos gėlės už norą gyventi.

PASKUTINĖ PONIA PERIŠ 4/5⠀
Ūūū, šitas labai patiko. Jei gyvenime nedaug intrigų ir kalių, tai knyga patiks, čia apie tokias moterėles, kad vietomis plaukai šiaušiasi.

VIENUOLĖS PASLAPTIS 5/5⠀
Viena geriausių šiemet skaitytų knygų. Visapusiškai. Aišku, čia ta paslaptis nėra ypatinga (nu kodėlllll??), bet knyga puiki, gražiai parašyta ir kalba apie mediciną, jos etiką, atradimus ir dviejų brolių ryšį.

NEORTODOKSIŠKA 5/5⠀
Dar viena istorija apie moterį, kuri nusprendė išsilaisvinti. Patiks knygos „Apšviestoji“ gerbėjams.

MIELASIS EDVARDAI 5/5⠀
Romanas, pateksiantis į mano metų geriausiųjų dešimtuką. Istorija apie netektį ir sveikimą po jos. Labai šviesi knyga.

VAGIŲ GATVĖ 3/5⠀
Jei galėčiau vienu žodžiu apibūdinti šią knygą – keista. Parašyta labai gražiai, išversta nuostabiai, malonumas skaityti. Plačiau papasakosiu apžvalgoje, tačiau ne visai iki galo supratau, ką autorius norėjo ja pasakyti, koks buvo jos moralas ar idėja.

SUSTINGĘ GYVENIMAI 3/5⠀
Dar vienas „vienos dienos“ trileris – nors trileriu nelabai man norisi jos vadinti. Čia gal labiau tiesiog dramos persunkta istorija, kurioje ir žmogus miršta, nes... na nesakysiu kodėl. Bet visas romanas apie meną ir menininkus, tad kam įdomus jų gyvenimas, skaniai perskaitysit.

Kaip sekėsi Jums?

Kai kurios knygos - leidyklų dovana.

Susitikime instagrame!