INDRĖ. VESTUVIŲ FĖJOS, III dalis - Ramunė Lė, kitaip žinoma kaip Lina Ever

Labai nesiplėsiu, tačiau šios trys knygutės paneigė mano kvailą nuomonę, kad va nedidukai meilės romanai tai nieko gero. Žinokite, priešingai. Kai nuotaika subjurusi, kai kibiras ledų jos nepakelia ir norisi kaukti kartu su Bridžita Džouns pagal Celine dainas, tokia knyga pats tas. Šiose knygutėse net ne meilės seilės yra tas kertinis akmuo, o trijų moterų draugystė.

Pirmose dalyse gyvenimus į vėžes susistatė Julija ir Elena, tad atėjo ir Indrės eilė. Jauna moteris viena lieka su dukrele, nes vyras nueina kairiau ir laukais, jai niekas nebeteikia džiaugsmo. Greitai jos gyvenime atsiranda muzikantas Arnas, o dar po kažkiek laiko, tarsi uosdamas jos laimę, apsireiškia ir buvęs vyras. Indrė sutrinka, visko daug įvyksta, nenoriu išduoti, bet pasakysiu tik tiek, kad išankstiniai nusistatymai buvo toli toli nuspirti.

Nors patiko man šios trys moterys, erzino kai kurios smulkmenos, žinoma, kaip kad oj, „net penki papildomi kilogramai“, bet dar paėsiu, nes ką jau darysi, visi esame su savo silpnybėmis.

Labai greitai perskaičiau, buvo įdomu, kaip viskas pasibaigs. Norėjosi, jog viskas būtų gerai, kad visoms draugėms pasisektų. Per šiuos metus perskaičiau visas tris dalis ir užvertus paskutinį puslapį pasidarė tikrai liūdna, kad jau viskas. Apėmė tokia nostalgija, nes buvo įdomu skaityti apie jų darbą, į kurį visos sudėjo tiek meilės ir atsidavimo.

Poilsiui, pliažui, kai nuotaika gera, ar atvirkščiai, kai norisi gerti vyną ir verkti. Apie tikrą draugystę, šiltus ryšius, na ir apie meilę. Gero skaitymo!

Leidyklos dovana.