MEILĖ PAGAL SUTARTĮ ARBA ROMANTINĖ KOMEDIJA - Rachel Winters

Evės karjera stovi vietoje jau ne vienus metus. Mergina nori imtis scenarijų rašymo ir pasiekti daugiau. Tačiau jos viršininkui tuo metu svarbiausia, kad jo didžiausia žvaigždė - Ezra - laiku parašytų scenarijų... romantinei komedijai. Evė, norėdama pagreitinti savo kopimą karjeros laiptais, įlenda ten, iš kur sausa niekaip neišlįs - susitaria su Ezra, jog vaikščios į pasimatymus ir jam rašys ataskaitas. Tačiau ne viskas taip paprasta.

Man kartais tikrai patinka romantinės komedijos. Aš to net neneigiu. Galbūt ne visos atneša daug naudos, tačiau poilsiui itin tinka: pagrindiniai veikėjai patenka į sudėtingas situacijas, o pabaigoje visi pasibučiuoja ir ilgai bei laimingai gyvena. Mano nuomone, tokios istorijos mums suteikia pasitenkinimą, jog galime dėl kažko kito pasidžiaugti. Juk žmogui viskas baigėsi gerai. Gal kada taip nutiks ir man?

Toks man pasirodė ir šis romanas - kai visko tiek daug, pradžioje pamaniau, kad skaitau apie „Vienas namuose„ filmavimo aikštelę - krenta, griūna, na pasakoja apie kerėplą3000. Vėliau kerėpla patobulėjo ir sugebėjo susimauti įdomiau!

Bet sakysiu atvirai - man patiko. Tikrai smagiai susiskaitė, pailsėjau, kartu su Eve paprakaitavau, viską buvo nesunku įsivaizduoti. O labiausiai šiame romane man patiko tėvo ir dukrytės ryšys - nesiplėsiu, pamatysite apie ką aš, bet ten atrasite mylimiausius veikėjus ir pačius smagiausius pokalbius.

Važiuojant atostogauti - atostogų knyga; pora laisvadienių ir galimybė skaityti - labai lengvai skaitoma, vietomis naivoka (bet mes labai greiti smerkti kitus, nes patys nesame naivūs, ne ne ne), tačiau šilta istorija apie savo tikslų siekimą, bendravimą, išankstinius nusistatymus ir kūrybos kančias.⠀

Leidyklos dovana.

Susitikime INSTAGRAM!